Let op: wij zijn op vakantie van 19 juni t/m 13 juli. Tijdens deze periode verwerken wij geen bestellingen. Uiteraard is bestellen wel mogelijk, maar deze zal pas op 14 juli verwerkt worden.
Over zeeuws doosje

Zeeuws doosje

Proef het beste van Zeeland

Wij zijn Michelle en Betty. Samen hebben we Zeeuws Doosje opgericht. We houden allebei van gezelligheid, lekker borrelen en genieten van het goede leven. We zijn moeder en dochter wat het samen werken aan ons eigen bedrijf extra leuk maakt. 

Toen wij onze vrienden een cadeau wilden geven, kwamen we uit op allerlei borrelboxen en andere cadeau’s met alleen maar saaie, 13-in-een-dozijn producten. Zonde! Wij dachten dat dit beter kon. We wonen namelijk in Ouddorp en wisten we dat op zowel Goeree-Overflakkee als Zeeland veel lekkere lokale producten te krijgen zijn. Hierdoor raakten we geïnspireerd en zo kwam Zeeuws Doosje tot stand! 

betty en michelle eigenaren van Zeeuws Doosje
Genieten van de lekkerste Zeeuwse streekproducten

Zeeuws Doosje staat voor duurzaam, lokaal en hoge kwaliteit. Smaken verschillen natuurlijk, maar we vinden het belangrijk dat we alleen producten in onze doosjes opnemen die wij ook echt lekker vinden. Alle producten zijn dan ook door onszelf getest zodat we zeker weten dat we alleen de beste producten met een hoge kwaliteit opnemen in ons assortiment. 

Sowieso zul je massaproductie niet terug vinden in onze Zeeuwse Doosjes. Dat we hiermee ook lokale ondernemers kunnen steunen, maakt het namelijk voor ons extra leuk. Toen we op onderzoek gingen naar lekkere streekproducten waren we echt oprecht verbaast over de kwaliteit die in Goeree-Overflakkee en Zeeland verkrijgbaar is. Culinair valt er heel wat te beleven. 

Met een Zeeuws Doosje krijg je geen standaard pakket met producten die je ook in de supermarkt kunt kopen, maar een pakket bomvol Zeeuwse streekproducten met een eerlijk verhaal: puur natuur en lokaal. Leuk om voor jezelf te kopen, maar zeker ook om cadeau te geven. We kunnen het laten bezorgen voor en namens jou als verrassing, bedankje en/of cadeau.  

Naast onze borrel, zoete en hartige doosjes vonden we het ook leuk om een aantal Zeeuwse Doosjes te ontwikkelen waarmee je ook gezellig samen actief kunt zijn. Koken is namelijk ook een hobby van ons die we graag samen doen. Nog leuker is het om ook met en voor vrienden te koken. Onze kook en bak doosjes zijn dan ook ontzettend leuk om samen te doen. Met Koken op z’n Zeeuws kun je samen de recepten bereiden. Onder het genot van een goed glas wijn kun je zo gezellig genieten van jullie eigen bereide voor- en hoofdgerecht!

Onze Zeeuwse doosjes zijn ook uitermate leuk om als kerstpakket of relatiegeschenk te geven. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief met exclusieve kortingen, nieuws, recepten en tips en leuke weetjes over Zeeland en Goeree-Overflakkee