Let op: wij zijn op vakantie van 19 juni t/m 13 juli. Tijdens deze periode verwerken wij geen bestellingen. Uiteraard is bestellen wel mogelijk, maar deze zal pas op 14 juli verwerkt worden.
Zeeuwse relatiegeschenken

Zakelijke geschenken

Geef het beste van Zeeland

Op zoek naar zakelijke geschenken en kerstpakketten? Met een Zeeuws Doosje geef je je zakelijke relaties geen standaard pakket met producten die je ook in de supermarkt kunt kopen, maar een pakket bomvol Zeeuwse streekproducten met een eerlijk verhaal: puur natuur en lokaal.

Klik op de button hieronder om onze brochure te bekijken. Naast onze Zeeuwse relatiegeschenken, bieden wij ook de leukste Zeeuwse Kerstpakketten aan. 

relatiegeschenken met Zeeuwse producten
Zakelijke relatiegeschenken

Zakelijke geschenken

Geef het beste van Zeeland

Op zoek naar zakelijke geschenken en kerstpakketten? Met een Zeeuws Doosje geef je je zakelijke relaties geen standaard pakket met producten die je ook in de supermarkt kunt kopen, maar een pakket bomvol Zeeuwse streekproducten met een eerlijk verhaal: puur natuur en lokaal.

Klik op de button hieronder om onze brochure te bekijken. Naast onze relatiegeschenken, bieden wij ook de leukste Zeeuwse Kerstpakketten aan. 

Verras je relaties met een zakelijk geschenk gevuld met het best van zeeland
Luxe Zeeuwse borrelbox voor 6 personen
Zeeuws Doosje kaasplank met kaas uit Zeeland

Met onze zakelijke geschenken geef je bijzonder cadeau vol met de beste Zeeuwse streekproducten.

Iedereen heeft ooit zo’n pakket gehad met wijn die hooguit geschikt is als vinaigrette. Met muffe nootjes, chocolade en andere troep die je toch nooit gaat gebruiken. Pakketjes met producten die je ook zo in de supermarkt kunt kopen. Of nog erger: met merkloze producten van matige kwaliteit. Dat kan en moet beter kunnen. Tenslotte wil je ook met een relatiegeschenk ook graag je waardering voor de ontvanger(s) laten zien. 

Wanneer je een Zeeuws Doosje cadeau geeft, geef je een pakket vol met verrassende Zeeuwse streekproducten. Dit maakt Zeeuws Doosje het ideale cadeau om jouw klanten, relaties en zakenpartners blij mee te maken.

Waarom Zeeuws Doosje?

Zeeuws Doosje staat voor duurzaam, lokaal, hoge kwaliteit en vooral samen genieten. 

Massaproductie zul je niet terug vinden in onze Zeeuwse Doosjes. Dat we hiermee ook lokale ondernemers kunnen steunen, maakt het namelijk voor ons extra leuk. Alle producten zijn door onszelf getest zodat we zeker weten dat we alleen de beste producten met een hoge kwaliteit opnemen in ons assortiment. 

Met een Zeeuws Doosje geef je jouw zakelijke relaties geen standaard pakket met producten die je ook in de supermarkt kunt kopen, maar een pakket bomvol Zeeuwse streekproducten met een eerlijk verhaal: puur natuur en lokaal.

Duurzame, lokale streekproducten

Kwaliteit, zowel in onze producten als service

Geef je relaties een uniek cadeau

Steun lokale ondernemers

Maatwerk mogelijk

Persoonlijk contact

Zeeuws Doosje met Zeeuwse producten
Relatiegeschenken uit Zeeland

Zeeuwse relatiegeschenken

Alle Zeeuwse Doosjes zijn verkrijgbaar als zakelijk relatiegeschenk. Het is mogelijk om gratis een boodschap toe te voegen. Deze wordt door ons op een kaart van Zeeuws Doosje geschreven. Zo maak je de verrassing compleet. Je kunt tot 10 Zeeuwse Doosjes bestellen via de webshop. Meer dan 10 relatiegeschenken? Neem dan even contact met ons op. Klik op de knop hieronder om naar onze shop te gaan. 

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in onze kerstpakketten of relatiegeschenken? Vul het formulier hieronder in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.