Let op: wij zijn op vakantie van 19 juni t/m 13 juli. Tijdens deze periode verwerken wij geen bestellingen. Uiteraard is bestellen wel mogelijk, maar deze zal pas op 14 juli verwerkt worden.

Zeeuwse doosjes

We verkopen diverse Zeeuwse Doosjes, waaronder een borrelbox en een extra luxe borrelbox, een Zeeuws koffie en thee doosje, een Zeeuwse koek en snoepdoosje en nog veel meer.

In elk Zeeuws Doosje zitten uitsluitend lokale producten uit Zeeland en Goeree-Overflakkee. We garanderen een hoge kwaliteit van de producten. Bij sommige Zeeuwse Doosjes is het ook mogelijk om nog extra Zeeuwse streekproducten toe te voegen om je doos nog completer te maken.

Onze Zeeuwse Doosjes zijn leuk om zelf te genieten van de lekkerste lokale producten van Zeeland en Goeree-Overflakkee, maar ook erg leuk om als Zeeuws cadeau pakket aan iemand cadeau te geven. 

Een Zeeuws doosje cadeau geven?

Op zoek naar een uniek cadeau? Met Zeeuws Doosje geef je een bijzonder cadeau pakket met lokale producten uit Zeeland en Goeree-Overflakkee. Geen 13 in een dozijn producten met muffe nootjes en slechte wijn of A-merken die je ook in de supermarkt kunt kopen. De Zeeuwse streekproducten die wij in onze Zeeuws Doosje opnemen zijn van hoge kwaliteit. Toen we namelijk onze Zeeuwse Doosjes samenstelden hebben we namelijk eerst uitgebreid alle streekproducten zelf getest en geproefd. We willen namelijk zeker weten dat jij of degene aan wie jij een Zeeuws Doosje cadeau doet, gaat genieten van de inhoud van onze Doosjes. 

Om het geven van een Zeeuws Doosje extra leuk te maken, kun je ook gratis een boodschap toevoegen aan elke bestelling. 

Een Zeeuws doosje op maat?

We hebben diverse Zeeuwse Doosjes, van zoet tot zout, met of zonder alcohol. Staat er toch niet een Zeeuwse Doosje voor je bij? Of zou je bijvoorbeeld een combinatie van 1 of meerdere doosjes willen? Er is veel mogelijk! Neem contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen. 

Zakelijke bestellingen

Wil je je personeel of zakenrelatie(s) verrassen met een pakket vol met lekkere lokale producten uit Zeeland en Goeree-Overflakkee? Zeeuws Doosje helpt je graag met je zakelijke bestellingen. Ook leuk: zeg niks van tevoren en voeg een persoonlijke boodschap toe. Zeker weten dat jouw personeel of zakenrelatie dit een geweldig leuke verrassing vinden!

Bij onze borreldoosjes kun je ook kiezen welke drankjes je wilt. Drinkt je ene werknemer liever witte wijn terwijl de ander liever rode wijn of speciaalbiertjes drinkt? Verschillende drankjes in verschillende pakketten zijn makkelijk te bestellen online via de webshop. Zo stel je snel een borrelpakket samen met een heerlijke wijn of divers bier. 

Meer een zoetekauw? Dan zijn onze zoete doosjes, met of zonder koffie en thee, een leuk cadeau idee. 

Natuurlijk is het ook mogelijk om een pakket op maat samen te stellen. Neem daarvoor contact met ons op.