Let op: wij zijn op vakantie van 19 juni t/m 13 juli. Tijdens deze periode verwerken wij geen bestellingen. Uiteraard is bestellen wel mogelijk, maar deze zal pas op 14 juli verwerkt worden.
Drinken als een zeeuw

zeeuwse Alcholischce dranken doosjes

Proef het beste van Zeeland

Deze Zeeuwse Doosjes zijn voor diegenen die wel een goede borrel kunnen waarderen. Met deze Doosjes geniet je van de lekkerste alcoholische dranken die Zeeland te bieden heeft. In deze doosjes vind je echt alleen drank, dus geen andere producten. Wil je een lekkere borrelplank? Dan zijn onze Zeeuwse Borreldoosjes een echte aanrader. Let wel op dat je 18 jaar of ouder moet zijn om deze doosjes te kopen.

Een Zeeuws Kook & Bak Doosje cadeau geven?

Een Zeeuws Doosje is natuurlijk ook leuk om cadeau te geven. Geen standaard pakket met bekende A-merken die je ook in de supermarkt kunt kopen. Met Zeeuws Doosje koop je uniek cadeau met typisch Zeeuwse producten van hoge kwaliteit.  Je kunt gratis een korte boodschap toevoegen bij de bestelopties. Ook kun je tijdens het bestellen aangeven dat het naar een ander adres gestuurd moet worden. Zo is de verrassing voor de ontvanger compleet!

Wil jij een Zeeuws Doosje bestellen als kerstpakket voor je personeel? Of wil je die belangrijke relatie verrassen met een origineel cadeau? Met Zeeuws Doosje verras je personeel en relaties met een origineel (kerst)pakket met de lekkerste Zeeuwse streekproducten. 

Wil je meer dan 5 Zeeuwse Doosjes afnemen? Neem dan even contact met ons op